The نیلینگ Diaries
The نیلینگ Diaries
Blog Article
با سلام و عرض ادب و تشکر از سایت خوبتون آموزش خوبی دارید .
در این روش ابتدا دیوار دیافراگمی در پیرامون احداث می گردد. پس از آن ستون های سازه همراه با یک فونداسیون از نوع پی عمیق یا نیمه عمیق اجرا گردیده و به ترتیب از بالا به پایین سازه اصلی همزمان با خاکبرداری اجرا می شود.
همانطور که گفتیم، سیستمهای نیلینگ یا میخکوبی و روش انکراژ یا مهارکوبی، دو رویکرد متداول برای پایدارسازی در عملیات گودبرداری هستند.
همانگونه که استفاده از تری دی پانل در صنعت ساختمانسازی میتواند مزیتها و معایب متعددی داشته باشد، استفاده از نیلینگ نیز میتواند در مقایسه با روشهایی همچون انکراژ، اجرای شمع، سپر کوبی، سازه نگهبان خرپایی و … از مزیتها و ایرادات مختلفی برخوردار خواهد بود. از مهمترین مزیتهای این روش میتوان به نیاز به مصالح کم، سرعت اجرای بالا، هزینه کم، نیاز به فضای کم، امکان تغییر شیب راحت و رفع برخورد گمانهها، افزایش عملکرد و بهبود مشخصات مکانیکی خاک توسط تزریق دوغاب و … اشاره کرد.
ماسه سریع ??? ??? چیست ؟ و چگونه باعث خرابی سد ها می شود ؟۲۸,بهمن,۱۳۹۶ - ۱۷:۱۲
مدل سازی عددی پدیده روانگرائی در سد های خاکی۲۴,مرداد,۱۳۹۸ - ۱۴:۳۲
روش نیلینگ نسبت به انکراژ محدوده کمتری از خاک را مسلح میکند
توزیع فشار جانبی خاک بر روی دیوار سیستم میخ گذاری خاک و نیروی کششی سر میخ
چراکه از مقاومت خاک طبیعی به عنوان یکی از المانهای دخیل در پایداری گود همراه با المان های ارزان قیمت استفاده می شود. برای گودهای عمیقتر استفاده از سایر روشها مانند انکراژ و یا ترکیب آن با نیلینگ رایج است.
این پوشش را پیش از شروع مرحله بعدی گودبرداری، اجرا میکنند. پوشش دائمی را نیز پس از نصب کامل میخها و سفت کردن مهرههای شش گوش، روی پوشش موقت اجرا مینمایند.
این ویژگی مثبت بهعنوان یک جنبه مهم جهت رفتوآمد مؤثرتر و بیدردسرتر در حین عملیات گودبرداری، بسیار مورد توجه قرار میگیرد.
دستگاه شاتکریت در فرآیند میخکوبی، ماسه و سیمان را به دیواره منتقل میکند. این عمل توسط افراد متخصص در این حوزه و با همکاری کارگران صورت میگیرد. دستگاه به دو نوع خشک زن و مرطوب زن تقسیم شده و پاشش با فشار قوی باعث ایجاد یک لایه فشرده روی سطح موردنظر میگردد.
چنانچه وضعیت خاک به لحاظ استحکام مناسب بوده و شرایط آب زیر سطحی نیز مساعد باشد می توان اجرای دیوار را نیز به صورت مرحله به مرحله همزمان با اجرای طبقات از بالا به پایین انجام داد.
وجود مقادیر زیاد قلوه سنگ و گرداله سنگ موجب بروز مشکلات بیش از حد در حفاری چاهکها مانند افزایش هزینه و سختی اجرا میشود.